02188272631   09381006098  
تعداد بازدید : 71
5/14/2023
hc8meifmdc|2011A6132836|Tajmie|tblnews|Text_News|0xfdff3263030000006e0f000001000300

بسمه تعالی

الگوبرداری برای تقویت فرآیند مدیریت دانش درمجلس شورای اسلامی ایران برای تحقق چشم انداز

محمدعلی شفیعا، استاد دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم وصنعت

نمایندگان مجلس برای تحقق چشم انداز سرنوشت ساز ایران نیاز به برخورداری ازبالاترین حدشهامت و توانایی دانشی دارندتا،به وضوح درباره عمق و ریشه مسایل درحال جریانی که براجتماع وآینده آن اثر می گذارند اخذ تصمیم کنند. این برگزیدگان ملت برای موفقیت در حوزه انتخابیه خویش، صحن مجلس و عضویت درکمیسیون های تخصصی، بایدمدل های جدید فکری و روش های نظام مندی را به خدمت بگیرند که، فرآیندهای زنجیره ارزش اقتصادی شبکه ای را مدیریت کنند. آنها لازم است با افزودن مستمر دانش به خویش به عنوان تصمیم گیر جامعه، مبادرت به قرارگرفتن در شبکه های گوناگون تصمیم سازی نمایندتادر تحقق چشم انداز نقش کلیدی واقع گرایانه ایفا کنند.نمایش اهمیت مدیریت آگاهی موثری که منجر به درگیری فعال در توسعه مدیریت دانش در درون مجلس شود، ضرورتی کتمان ناپذیر برجامعه علمی ایران است.لذا مطالعه ای روی مجالس دنیا برای کسب تصویر از چگونگی برخورد با موضوع مدیریت دانش انجام پذیرفته که مقاله جاری تصویری از این وضعیت را ترسیم می کند.

این مدیریت چون به آگاهی ذهنی افرادبه عنوان نقش کلیدی عنایت دارد،می تواندزمانی سوژه ای حادتلقی شودکه،تصمیم گیر به سهولت به نقش سرنوشت ساز آن واقف نگردد. چون بر سیاست ها اثرگذارده وآن نیزبه نوبه خود برنتایج تصمیماتی که گرفته می شوداثر می گذارد، زمانی می تواند ارزش خویش به خوبی آشکار سازد که، مصرف کننده بتواند ارزش های مشترکی را بصورت شبکه ای مبنا قرار دهد. پاسخگویی با کفایت برتر به ماموریت های سه گانه نمایندگان در حوزه انتخابیه، صحن علنی مجلس و کمسیون های تخصصی و نیز توجه به نواحی علایق کلیدی آنان الزام می کندکه، مجلس اقداماتی برای توسعه نظام ها و فرآیندهای مدیریت دانش خود انجام دهد. می تواند با الگوبرداری از مجالس پیش تاز در حوزه مدیریت دانش، وبهره برداری از ظرفیت های بالقوه جامعه خودی، مدل ویژه ای برای دست یابی به خواست مورد نظر طراحی نماید.

با توجه به الزامات چندگانه روی در روی زیرکه به جد ضرورت برخورداری از مدیریت دانش برای دسترسی به آن توسط نمایندگان مجلس را مطرح می سازد، با مطالعه ای میدانی و استفاده از ابزار الگوبرداری علمی، افقی جدید بروی این عناصر حیاتی در موفقیت آمال جامعه ترسیم می شود.

مجلس با توان بهره برداری از شبکه ها که مشارکت غیر تبعیضی عناصرجامعه را مد نظر می دارد خواهد توانست، با ارزش ترین شایستگی جهانی از دید حیات بشری،طبیعت و یکپارچگی اجتماعی را بدست آورد. باید پیش شرط های ضرور برای موثربودن جامعه وانجام فعالیت های نوآورانه توسط شهروندان و اجتماعات را مهیا سازد. نمونه هایی از چنین فعالیت هایی را در کارخویش با هدف کلی بهبود دادن کیفیت زندگی نمایش دهد. جامعه ای با رفاه متعادل از طریق دلسوزاندن برای مردم و مشارکت دادن جدی آنان در تصمیم سازی ها را از طریق ارایه فرصت های برابر به شهروندان، حمایت از ضعفا و جنگیدن جهانی برای حفاظت از محیط زیست و توسعه ارزش های معنوی ونیز دموکراسی در دستورکارداشته، پیشتاز توسعه اجتماعی دانش مدار با تاکیدخاص بر بشریت و نوآوری باشد. مدیریت دانش و توانمندی مردم در هم آموزی و خلق فرآیندها برای افزایش سرمایه های انسانی و اجتماعی، رادرزمره عوامل حیاتی موفقیت در رقابت بین جوامع به شمارآورد.

 

تجمیع شناسنامه کامپیوتر جمع آوری خودکار فروش کاشی مساجد ایجاد شناسنامه تجهیزات کاشی مسجدی هلپ دسک سازمانی هلپ دسک IT Help Desk کاشی سنتی ایرانی مدیریت تجهیزات IT مدیریت تجهیزات آی تی کارتابل درخواست ها کارتابل درخواست های IT جمع آوری خودکار نرم افزارها جمع آوری سیستم های شرکت جمع آوری سیستم های سازمان تجمیع اطلاعات تجمیع اطلاعات IT تجمیع کامپیوترها مدیریت IT سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT سیستم مدیریت فنآوری اطلاعات ابزار مدیران IT ابزار مدیران فنآوری اطلاعات سامانه تجمیع خودکار شناسنامه جمع آوری سیستم کامپیوتر
All Rights Reserved 2022 © Tajmie.ir
Designed & Developed by BSFE.ir